ابزار آلات پی وی سی چگونه به زیبایی و استحکام پروژه ها کمک می کنند؟
پی وی سی نوعی پلاستیک پرکاربرد است و در شرایط حاضر یکی از پر مصرف ترین ها در صنعت پلاستیک به شمار می آید. دلیل پرکاربرد بودن این نوع از پلاستیک را می توان به سادگی سرهم بندی و نصب قطعات آن نسبت داد. البته تنوع طرح ها و رنگ ها نیز در این علاقمندی ها بی تاثیر نیست. این سهولت در کاربرد موجب شده تا پی وی سی جایگزین بسیاری از متریال های سابق ساختمانی گردد و عملکردی بهینه را نیز داشته باشد. البته علاقمندی به این متریال ساختمانی به دلیل قابلیت های آن رو به گسترش است و هرروزه بیش از پیش شاهد کاربرد آن در صنعت ساخت و ساز هستیم. کاربردهای پی وی سی در زندگی روزمره به نحوی است که گاهی حتی تصور آن هم از ذهن خارج است.
از دلایل گسترش پی وی سی در کارهای ساختمانی و دکوراسیون می توان به تنوع، قابلیت های شکلی دهی عالی، طرح های متنوع، حفاظت محیط زیست (به علت طول عمر بالا) و مقابله با پدیده گرمایش زمین اشاره کرد.
برای شکل دهی، بهینه سازی و زیباسازی پوشش های پی وی سی در ساختمان ها از ابزارهایی استفاده میشود که این وسایل در نهایت به استحکام و زیبایی این پوشش های ساختمانی کمک می کنند.
در چه پروژه هایی از ابزار آلات پی وی سی استفاده می کنیم؟
به علت کاربرد آسان و انعطاف پذیری پوشش های پی وی سی از این متریال می توان در تمام کارهای ساختمانی اعم از سقف های کاذب، کف و حتی طراحی دکوراسیون داخلی نیز استفاده کرد. از پی وی سی ها می توان محصولات متنوعی ساخت که هر کدام کاربردهای زیاد و متنوعی در صنعت ساختمان سازی دارند. برای ایجاد استحکام در این پوشش ها از ابزارهایی استفاده می شود که البته این ابزار ها به شکل دهی و زیبا سازی این پوشش ها کمک می کنند. معمول ترین ابزارهای برای پی وی سی به چند دسته تقسیم می شوند که از مهم ترین آن ها می توان موارد زیر را نام برد.
یکی از اصلی ترین و مهم ترین این ابزارها نبشی های تاشو نام دارد که از آن ها در پنهان کردن نبش ها و کنجی های ساختمان و پر کردن فواصل بین دیوار ها و سقف استفاده می شود. نبشی تاشو در قسمت های پر رفت و آمد منزل و برای جلوگیری از آسیب دیدن گچ دیوار و نزک کاری های آن بیشتر استفاده می شود.
ابزار نبشی ثابت بیشتر کاربردی تزیینی دارد و در آراستن کنجی های ساختمان از آن بهره برداری می شود. این ابزار به شکل متناوب و زیادی در اجرای طرح های دکوراسیون داخلی استفاده می شود.
یکی دیگر از این ابزارها قرنیز پی وی سی هست که در قسمت های پایینی دیوار و در امتداد دیوار ها نصب می شود، این قرنیز ها علاوه بر شیک و مدرن کردن فضا از گچ کاری های دیوار محافظت می کنند و مانع از نفوذ مستقیم آب از کف زمین به دیوار ساختمان می شوند. گاهی این قرنیز ها را به شکل نری و مادگی می سازند که در اثر سر هم سازی آن ها فضایی برای عبور کابل ها و سیم های برق ایجاد شود؛ این کار در عین این که سیم های ساختمانی را مخفی می کند قابلیت دسترسی به آن ها در مواقع لزوم را فراهم می نماید.
ابزارآلات لبه که در اغلب موارد به شکل U هستند و برای مخفی کردن لبه های بریده شده و بدون روکش در ساختمان استفاده می شوند. به شکل معمول از ابزار های لبه ای در شروع ساخت سقف های کاذب و دیوار پوش های پی وی سی بهره گرفته می شود.
ابزار اسکوتی که در حقیقت به عنوان جایگزین قرنیز نیز شناخته می شود و در کنجی های داخلی دیوار بسیار استفاده می شود.
از عملکرد های این ابزار ها در ساختمان و در راستای کار پوشش های ساختمانی پی وی سی می توان نتیجه گرفت که این دسته از وسایل با کمک به زیبا و مدرن تر شدن محیط در حقیقت استحکام پوشش های پی وی سی را نیز به همراه می آورند که به دلیل کارکردهای آن ها و در جهت مقاوم و زیباسازی ساختمان توصیه می شود استفاده از این ابزارها به همراه پوشش های پی وی سی و در نصب و اجرای آن ها در دستور کار قرار بگیرد.
آذران فضا نما با نام اختصاری آذران با بیش از 200 پرسنل متخصص و کارآزموده در سراسر کشور و شبکه گسترده تولید، ساخت و عرضه انواع محصولات ساختمانی و دکوراسیونی پی وی سی با ارائه برندهای معتبر آفن و کوبوآ به طور مستقل ،گامی بلند در جهت اختصاصی کردن تولید محصولات پی وی سی ساختمانی برداشته است. این شرکت با دریافت چندین نشان و لوح تقدیر از نمایشگاه های مختلف در این راستا، در جهت بومی سازی این صنعت نیز قدم های موثری برداشته است.